10 dingen – deel 2

Koffie Op Bed

Ik wil graag beginnen met een rectificatie. In mijn vorige post vertelde ik bij puntje drie dat ik wel eens over heel banale dingen lieg. Maar dat is niet waar, ik lieg namelijk nooit. Behalve dan over het feit dat ik over banale dingen lieg…

Zo, is dat tenminste weer opgehelderd. Kunnen we verder met puntje 8 t/m 10 nav jullie vragen.

8. Charissa vroeg: Ben je meer een ochtend- of avondmens?

Avond. Onmiskenbaar.

9. Gemma vroeg: Ben je wel of geen snoozer? (qua wekker-funktie).

Ik zet nooit een wekker, ik heb kleine kinderen. Daar kun je ook wel op slaan, maar die gaan dan meteen piepen en niet na 10 minuten.

10. Marielle vroeg: Je favoriete kleur? en Kleur van je ogen?

Blauw en blauw met gouden spikkeltjes.

2 Reacties

  1. Hmm, ik twijfel wat nu eigenlijk leuker is: wekker zetten of gewekt worden door kleine kinderen… Ik vond het vroeger écht niet leuk om door mijn mama gewekt te worden, maar om de een of andere reden vertrouwde zij mijn wekker niet…

    Reply

Laat je reactie achter