6 Reacties

 1. Oeehw jeetje, de laatste keer dat ik ergens behang vanaf trok, zaten er ook echt 3 lagen onder, fout bloemetjes behang noem maar op ;)
  Ik vond eigenlijk de kamer er al behoorlijk mooi uit zien!
  Ik zou veel blauw en groen doen. Blauw maakt het kil, maar daarom met groen, dat maakt het weer warmer. Blauw maakt kleine ruimtes weer groter. Verder weet ik niet echt iets voor jongenskamers omdat ik alleen maar meiden heb!

  Reply
 2. Misschien kun je een wand met schoolbordverf beschilderen. Dan kunnen jouw kleine mannen zelf beslissen wat ze op de muur willen. Er bestaat bijvoorbeeld ook magneetverf. Of je kunt een wand behangen met een landkaart of kleurplaat die zelf in te kleuren is (zag ik in 101 woonideeën). Ook leuk. Ik heb nog geen kinderen, maar ik zou het als kind leuk gevonden hebben als mijn kamer een wereld op zich was waar ik me zou kunnen vermaken, verstoppen en veilig zou kunnen voelen. Wat ik zelf een inspirerend boek vind, is ‘thuis’ van Anita Kaushal. Daar staan heel wat originele ideeën in.

  Trouwens leuke foto’s op Flickr. Vooral die paddestoel in de bloembak. Ik ben momenteel helemaal into Guerilla-art/Straatkunst. Ik geef kunstvakken aan middelbare scholieren en we zijn hier nu mee bezig. Echt iets voor Guerilla Knitters, zo’n paddestoel. Of ben je zelf lid van de beweging?

  Reply
 3. In mijn surfzoektocht op internet kwam ik toevallig onderstaande site tegen met heel veel inspirerende ideeën voor kinderkamers. Misschien heb je er iets aan:

  http:kidslovedesign.blogspot.com

  Reply
  • Het witte behang was ook best okee hoor, maar mijn plan is om één wand met bomen-behang te behangen. Tegen die wand komt een houten gym-klimrek dat we hebben gekregen. Dus het leek me leuk om dan een klimbos in de kamer te hebben! Maar toen Yvo en de jongens van die muur het behang afhaalden sloegen ze een beetje door en nu is dus alles eraf :-/
   Dus misschien bomen, streepjesbehang én sommige muren wit. Ofzo…

   Bedankt voor de link en ideetjes, Liesbeth!

   Reply

Laat je reactie achter