Afscheid en een engel

Steenuiltjes

Raaf nam vandaag afscheid bij de kinderopvang, we deelden mini-muffins en steenuiltjes uit. Het was een groot succes met kleine steentjes!

Uilen

De uiltjes

Raaf en ik verzamelden stenen uit onze tuin en maakten ze goed schoon. Ik tekende er met een typ-ex-pen en fineliner de uiltjes op. Daarna bracht ik nog een laag vernis aan, daarom glimmen ze ook zo mooi :-)

Gezellig samen in een uitdeeldoosje:

Steenuiltjes

Kleuterkerst

Het kerstspel op school kwam neer op een half uur onverstaanbaar gemompel door verlegen kleuters in gekleurde lappen. Maar wanneer je eigen kind ertussen staat, is het gewoon een supervoorstelling :-)

Dit was onze engel. Niet ongeïnteresseerd, wel verlegen.

Hopelijk heb ik morgen het kerstmenu bedacht…dan zal ik het hier nog plaatsen. En ik kom jullie dan zowiezo nog fijne kerstdagen wensen, daarna zal het hier een tijdje rustig zijn.

Tot morgen!

14 Reacties

Laat je reactie achter