Cadeau #3 – Ansichtkaarten

Eens in de zoveel tijd laat ik van mijn mooiste foto’s ansichtkaarten drukken. Om zelf op te hangen of te versturen. Bij de weggeefactie van vandaag kun je een setje van vijf kaarten winnen, èn je kunt zelf aangeven welke vijf je graag zou willen hebben. De kaarten zijn van een mooie dikke kwaliteit en hebben een semi-gloss finish. De achterkant is bedrukt met adreslijntjes en postzegelvakje.

Omdat het thema van de blogparty ‘bloemen’ is, heb ik zelf al een selectie gemaakt uit mijn foto’s, hieronder zie je mijn mooiste bloemen (of planten) foto’s. Ik geef drie setjes van vijf ansichtkaarten weg. De winnaars mogen aangeven welke foto’s ze willen (je kunt ook meerdere van dezelfde kiezen).

Als je een setje van vijf ansichtkaarten wilt winnen, laat dan een reactie achter onder dit bericht. Je hoeft nu nog niet je voorkeuren aan te geven, ik vraag de drie winnaars daar later nog naar. Je kunt nog het hele feestweekend meedoen met de winactie. Dus t/m maandagavond 23 augustus 2010. Op dinsdag worden de winnaars bekend gemaakt.

Veel succes!!

20 Reacties

 1. Wat een goed idee om je eigen foto’s als ansichtkaart te laten drukken (note to myself; niet vergeten!)
  ik ehm.. zou het leuk vinden om ze te winnen :-)

  Reply
 2. Ik doe heel graag mee :) Er hangen vier fotolijstjes boven mn tafel (om daar eerder geboorde gaten te verbergen) maar ben nog op zoek naar mooie foto’s voor daarin.

  Reply
 3. Wat heb je toch een leuk weblog! Ik lees hier sinds een half jaartje maar ik reageer eigenlijk nooit. Nu wil ik toch eindelijk een keer zeggen dat ik het hier altijd zo huiselijk gezellig vind (klinkt dit heel stom??). En dat je heel mooie foto’s maakt! Vooral die van eten, daar krijg ik altijd spontaan honger van.
  Dus ik wil ook graag meedoen.
  Tot slot: je weblogparty vind ik ook een supergezellig idee!
  Nou, zo kan ie wel weer :-)
  Ga zo door, dan kun je misschien zelfs je 10-jarigblogbestaansfeestje gaan geven :-)

  Reply
 4. Ik ben dol op kaarten krijgen en sturen, en ik denk dat ik wel een aantal mensen heel blij kan maken met deze prachtige kaarten :)
  De tips voor tofu van gister waren trouwens geweldig!

  Reply
 5. Hallo Suzette, ik blijf maar terugkomen om de fotos te bekijken. Veel inspiratie. Check voor de 50mm lens. Staat op mijn verlanglijstje! Dus ja, ik doe graag mee met de tombola.
  Blijf aub nog lang posten over fotos en tofu. En tarwegluten! -G

  Reply
 6. Wat leuk dat je zoiets doet voor ons, ik hoop dat ik ze win, heb nog nooit aan zoiets meegedaan, maar het gebaar vind ik al heel leuk. groetjes Corry.

  Reply

Laat je reactie achter