Een beetje muffig…

Maar wel mooi! Deze gebruikte lappen, (kussen)slopen, tafelkleden en zakdoeken uit de kringloopwinkel. Ook heb ik zijden lapjes gevonden, een langharig kussen en een soort van stoffen schilderij. Iemand een goed idee wat ik met dat laatste zal doen?

En gisteren kwam m’n vader met een doos oude kinderkleertjes, poppenkleertjes en verkleedspullen van vroeger aanzetten. Dus nóg meer mooie stofjes. Maar wat nu te bewaren en wat kapot te knippen om als stofjes te gebruiken…

Nog een heel fijn weekend! En ik zie jullie maandag weer bij de minicursus gebarentaal!

5 Reacties

 1. Misschien is dat schilderij mooi als medaillon achterop een jas? Met een leuk randje erlangs? Of midden op een kussen?

  Leuk he? kringloopstofjes!

  Heel veel succes!

  gr Nicky

  Reply
 2. Dat stoffen schilderijtje is leuk! Ik weet niet hoe groot het is, maar als het leuk past: op/als rugpand spijkerjack. Je kunt het ook leuk gebruiken als je een tas maakt denk ik.

  Succes ermee!

  Groetjes
  Miriam

  Reply
 3. inderdaad mss op een tas lijkt me erg leuk
  beslissen wat te bewaren en wat op te knippen is natuurlijk heel moeilijk vooral omdat kinderen ook nog altijd leuk spelen met verkleedkledij (tenminste ik deed dat toch altijd graag)

  Reply

Laat je reactie achter