Een plek onder de zon, lalalala

Bedankt voor al jullie positieve reacties en gelukwensen voor ons nieuwe huis! Ik zal nog wat vertellen over het hoe, wat en waar én ik ga ook nog in op een aantal vragen die jullie erover stelden. Dat later. Eerst nog wat meer plaatjes kijken :-)

19 Reacties

 1. @oon, de vloer heb ik lichtgrijs geverfd: lekker licht maar ik vond wit + zandvoetjes toch wel risky…
  Dat appeltasje is van Tiger – Er zat een cadeautje in voor ons nieuwe huis :-)

  Reply
 2. Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning. Het ziet er erg mooi uit. Lekker voordat de vakantie gaat beginnen een huis met een tuin en dan ook nog een andere tuin waar jullie van alles kunnen verbouwen. Met kinderen vind ik het heel fijn als ze zo naar buiten kunnen lopen een tuin in, maakt niet uit hoe groot/klein die is.
  Mijn vakantie zit er bijna op (geen schoolgaande kinderen meer hè). Ik wens jullie een hele fijne zomer.

  Reply
 3. Ik vind het prachtig! En jullie hebben het ook weer echt helemaal eigen weten te maken, toch wel bijzonder! Ik herken je erin, terwijl ik je niet eens ‘ken’. :-)
  De vloer is prachtig, wij hebben onze vloer onlangs ook heel licht gemaakt, en wat ben ik daar blij mee!
  IK zie dat jullie de nep-stenen-muur gehouden hebben! Super!

  Gr Mir

  Reply
 4. Wat een superfijn en sfeervol huis hebben jullie gemaakt! Echt heel erg mooi al dat wit…
  Heel veel geluk in jullie nieuwe huis….

  Reply
 5. Als vreemdeling bekijk ik altijd graag je weblog, vooral voor de recepten. Heb een vraag over de vloer: hoe heb je het aangepakt? Ik heb ook een houten (grenen) vloer en ben bang het te verpesten.
  Gewoon schuren en lakken? En welke lak dan? Wil liefst ook niet echt milieuverpestende spullen gebruiken.

  Reply
  • Hoi Annette, we hebben de vloer met een grote (gehuurde) schuurmachine geschuurd, de randjes met een kleine. Ik heb de vloer met de kwast met waterbasisverf geverfd (grijs nr 0.13 van de HEMA). Daarna met waterbasis vloerlak van de GAMMA (huismerk) er nog twee keer overheen met de roller. Best veel werk dus…maar ik ben er heel blij mee!

   Reply
 6. Super bedankt voor de uitleg!Goed idee om de kleur met ‘gewone’ houtverf te doen en dan met lak erover. Ik had grijs alleen in huizen van ‘trend’ huizen gezien, maar jouw huis is meer mijn stijl en het staat heel mooi..

  Reply
 7. Hoi Suzette,

  Ik heb ene vraagje over jullie vloer..
  Binnenkort ga ik verhuizen en ben ana het rond snuffelen voor houten planken die als vloer kunnen dienen :-)
  Wat voor soort hout ligt er bij jullie? en is dat erg snel beschadigd of zacht o.i.d. ?
  Ik heb ontzettend veel gelezen, maar op internet heeft werkelijk iedereen er een andere mening over..
  Vandaar dat het dus het handigst is om bij jou te informeren, aangezien je zelf een geverfde houten vloer hebt!

  Alvast dankjewel!

  Reply

Laat je reactie achter