Een schat in de hondenpoep

Ik zag ze liggen, in een hondenpoep-perkje in onze straat. Zes mooie grote gladde stenen. Ze lagen echt echt helemaal ín de poep. En ik liet ze daar liggen.

Maar ‘s nachts hoorde ik de stenen roepen: “Red ons uit de hondenpoep, red ons, red ons…”. en daarom ging ik ze gisteren toch halen. En ook al ben ik als moeder best wel wat gewend, qua poep aan m’n handen, dit was echt goor. Ik heb ze goed geboend. En nog eens en heb ze toen een tijdje gekookt. En mijn handen ook nog eens geschrobt.

Ik zag ze helemaal opfleuren, ze waren zo dankbaar! En terwijl we de hete stenen lieten afkoelen hebben we elkaar verwend met een heerlijke hot stone massage…

Vandaag hebben we de stenen beschilderd. Morgen dus deel twee van “Een schat in de hondenpoep”.

1 Reacties

  1. het zijn op zich al mooie stenen, maar het verhaal maakt ze nog veel mooier! ik zou precies hetzelfde kunnen doen. maar zo’n mooie stenen leverde mij dat nog niet op…

    Reply

Laat je reactie achter