Fotoshoot en vakantie

Ik was er even tussenuit. Met vakantie, daarom was hier ook zo rustig. We zijn nèt weer terug. Helemaal ontspannen en opgeladen na een week zonder klok, mail, telefoon en internet maar mét elkaar, zon, ijs, watergevechten, vliegen en ezels.

De rest van de foto’s en verhalen van onze vakantie komt later nog. Hierbij nog een fotoshoot van net vóór de vakantie. We zijn nu allemaal wat tintjes bruiner ;-)

Ik fotografeerde Raafje, Raafje fotografeerde mij en Jippe deed de dubbelportretten. Fijn om hier weer terug te zijn!

6 Reacties

  1. Nou, wat kwam jouw post over je vakantie op tijd! Door omstandigheden moesten we onze Engeland-vakantieplannen laten varen. Sja, en wat dan? En op zo’n korte termijn?

    ‘s Avonds opende ik jouw blog en ik zag je leuke vakantiefoto’s. Toen wat gespeur in jouw Flickr…toen ik de ezeltjes zag, dacht ik “Bingo!”. Dus, gauw gemaild en geboekt. Een weekje bij de ezeltjes!!! Dankjewel voor de tip…

    Reply

Laat je reactie achter