Kado’s voor Raaf

Raaf is de afgelopen week echt enorm verwend met kado’s. Hij kan al bijna een inloopkast vullen met al die kleertjes. Nu maar hopen dat hij overal niet niet té snel uitgroeit. Hij werkt namelijk aardig wat moedermelk naar binnen op een dag (er komt trouwens ook flink wat uit aan de andere kant).

Jippe heeft over aandacht en kado’s ook niets te klagen. Hij heeft zijn wagenpark weer flink uitgebreid met hijskranen, een cementmolen, aanhangwagens en auto’s.

Hierbij het topstuk van de cadeau’s: een gebreide bom!

2 Reacties

 1. Hallo Suzette,

  Slim hè, heb ik maar zo je website gevonden ;-)
  Ik was zo benieuwd of je baby er inmiddels was en of jullie al met de 3e gebarenronde waren begonnen…….
  Wel, nu kan ik het allemaal lezen, geweldig!

  Raaf, wat een mooie naam!

  Gefeliciteerd alle vier!

  Groetjes,
  Jos ( je weet wel, die het net niet haalde ;-)

  Reply
 2. hee mama-zus!

  ooh, wat zijn jullie verwend :) en verdient natuurlijk!
  Het ziet er allemaal super gezellig uit.
  Ik kom heel snel weer langs! Ik ga morgen beginnen in de Moira.. en kan dan gelukkig in het nieuwe huisje van gerben in Utrecht slapen. Ik moet voor mijn gemoedsrust even een begin in de moira maken en dan kom ik eens goed de tante uithangen die de kleintjes verdienen!
  Ik mis jullie en moet Raaf nog even onder vier oogjes spreken.
  liefs Tante Gemma

  Reply

Laat je reactie achter