Op tijd terug…

…om samen met jullie de komende feestdagen te vieren! Cadeau’s (maken), uitgebreid eten, binnen blijven, vrije dagen, kaarsen, sneeuw en samen zijn. Heerlijk!

Ik was er bijna een maand tussenuit en ik heb jullie gemist! Bedankt voor jullie lieve berichtjes en geduld :-).
Ik doe geen  terugblik of update (ik heb trouwens ook een maand lang geen foto’s gemaakt, dus niks te laten zien), maar ga gewoon weer verder waar ik gebleven was.

Met vandaag het opruimen van de herfsttafel, om plaats te maken voor het winterhoekje. En daarvoor hadden we wat blauwe en witte stenen nodig. Aan de slag dus!

Zoals je ziet, bleef dat niet bij blauw en wit, en ook niet bij stenen ;-)

Fijne zondag voor morgen, goed om terug te zijn! En nog een heerlijk muziekje:

15 Reacties

 1. Kirsten, dat hoeven wij toch niet te weten?..soms moet je er gewoon even tussenuit? Even zorgen dat het ‘willen’ niet ‘moeten’ wordt..

  Joepie! Ze is er weer!

  Reply
  • Ha Nicky en Kirsten, bedankt voor jullie reacties en belangstelling in mijn offline leven :-) Wat ik in ieder geval niet aan het doen was de afgelopen maand: vakantievieren op een subtropisch eiland, bijkomen van het winnen van 10 miljoen in de loterij, in het ziekenhuis, uitgezonden op een geheime missie om de wereld te redden, een cursus zakelijke zelfontplooiing en optimalisatie van je kernkwaliteiten volgen, twitteren, in een hutje op de hei mijn zonden aan het overdenken, met vriendinnen naar de sauna, in een vreetbui een kilo kippevleugeltjes naar binnen aan het werken, bij de pedicure mijn teennagels met glitternagellak laten versieren. Dat dus allemaal niet. De rest laat zich raden.
   ps. de wereld redden staat trouwens nog wel op mijn to-do list.

   Reply
 2. O! Ik moest nog wat vertellen :D Ik ga morgen examen doen voor de eerste module van gebarentaal!
  Bedankt voor het duwtje in de rug! Ik vind het geweldig!

  Reply

Laat je reactie achter