Voor het raam

Vandaag was het woensdag – knutseldag, en we maakten raamtransparanten. Hier zie je de twee die ik maakte, maar de jongens maakten ook hele mooie. Voordat ik die echter op de foto kon krijgen waren ze al weggegeven als cadeautjes :-)

Ik heb ze op de kinderkamer voor het raam gehangen.

Dit zijn overigens niet de enige dingen die in ons huis voor het raam hangen:

We hebben echt heel veel ramen :-)

Verder werden er nog maskers gemaakt en Snorkels, wie kent ze niet (meer)!

Morgen ben ik er weer en dan post ik mijn to-do-list voor 2011, dat is dan het 499e bericht! Oudjaarsdag is het hier feest want dan plaats ik mijn 500e bericht en geef ik cadeautjes weg. Fijne avond!

9 Reacties

 1. Een to do list… tjee. Zou ik ook eens moeten doen.
  Georganiseerde chaos,… voel ik wel wat voor !

  En leuk, je aankondiging voor een feestblogje! Joehoe!

  Reply
 2. Ik kan niet slapen dus ben even achter de computer gekropen en nu ben ik in staat om ook zoiets te gaan knutselen… Toch maar even laten wachten, maar vind ze wel heel tof! :)

  Reply
 3. Hoi Suzette,

  Met kerst heb ik een leuk tijdschrift ” Jansen” gekregen. En daarin werd je nog genoemd door een hele creatieve vrouw wiens naam ik even niet meer weet en het tijdschrift heb ik doorgegeven. Maar misschien leuk om eens te bekijken.
  Groetjes Merel

  Reply
 4. Hallo Suzette,
  Ik wilde je even zeggen dat ik met veel plezier je site/blog lees.
  Heb veel bewondering voor je creativiteit en optimisme. Heel leuk en aanstekelijk! Dank daarvoor!
  Mag ik je nog ff wat vragen over je transparante raamhanger? Ik heb ook wel zin om er een te maken en vroeg me af wat voor “plastic” je in het midden hebt gebruikt.
  Hoop dat je me even een mailtje stuurt.
  Groetjes, Petra

  Reply
 5. Hoi Petra, ik maak alles van papier. Je kunt zijdevloei of vliegerpapier gebruiken voor het transparante gedeelte. Door verschillende lagen over elkaar aan te brengen kun je kleuren mengen of een verloop maken.
  Veel knutselplezier!

  Reply

Laat je reactie achter