En – ach ja, waarom ook niet – nog wat kiekjes uit de nieuwe tuin

Ik heb mijn zaailingen, tomaat, komkommer en kruiden in potten en bakken gezet, dan kan ik ze makkelijker beschermen tegen te felle zon of kou. Ik ben ze aan het afharden, maar daarna gaat niet alles in de volle grond. Er gaat wat naar de moestuin, ik heb nog een paar plekjes in de tuin en ik laat wat planten in potten staan.

Uitgegeven aan de tuin tot nu toe < €10,-. Met dank aan (oud-) cursisten, buren, ouders en bloglezers :-)

Mmm…chocolademunt (linksachter):

De kiwi – de enige plant die al in de tuin stond toen we het huis kregen:

7 Reacties

 1. Zoveel moois voor zo weinig! Wat fijn al die hulp om jullie tuin mooi te maken. Chocolademunt kende ik nog niet, klinkt interessant. Thuis hadden we vroeger witte munt, wat ruikt dat lekker!

  Reply
 2. Mmm…chocolademunt…als dat zo smaakt als ik hoop…
  Nooit eerder van gehoord. Ik vond het al wat dat ik ‘gewone’munt en Marokkaanse munt in de tuin heb. Ik ga eens op zoek naar de chocolademunt!

  Reply
 3. Ik weet niet eens meer hoe
  maar ineens was ik hier op
  jou logje.
  Super leuk zeg,
  heb je in m’n leeslijst gezet.
  Chocolademunt in de tuin
  das pas vrouwvriendelijk tuinieren ;)
  Groetjes,
  Mireille

  Reply
 4. Ik zag vandaag (naast Marokaanse- en chocolademunt) aardbeien-, bananen-, en appelmunt. Al roken ze helemaal niet zo lekker. Die chocolademunt rook inderdaad naar After Eight. Leek me wel leuk om ook te hebben. Maar ik was op de fiets dus heb alleen drie potten, een soort citrusplant en een peperstekje meegenomen. Daarbij heb ik twee katten die graag op planten gaan zitten of er van eten, en een balkonnetje, dus ging het sowieso al niet werken..

  Reply
 5. Ook leuk zeg, die kiwiplant, dat doet het hier best goed maar draagt pas vrucht na en jaar of 3 a 4. Heb je daar mazzel mee? Spannend!

  Reply

Laat je reactie achter