2016, here we come!

vuurwerk

Gelukkig nieuwjaar, lieve blogbezoeker!

2016 wordt fantastisch! (Gaan we voor het gemak even vanuit :-)

Ik doe niet aan terugblikken, noch aan goede voornemens. Ik ben meer van het ‘iedere dag is een nieuwe dag, nieuwe kans’-soort mens. Maar dan zonder zo’n inspirational quote, want daar ben ik dan weer niet zo van ;-)

Maar genoeg over mij; onze Yage is vandaag jarig! Hoera hoera!!

yage-2

Ah, kijk hoe groot al! Zo klein was hij 2 jaar geleden >

Wij gaan taart eten, tot later!

14 Reacties

  1. De goede voornemens neem ik ook niet en leef idd ook van dag tot dag net zo makkelijk, terugblikken doe ik praktisch ook nooit..Verder een goed jaar voor jullie gewenst…en (nog)gefeliciteerd met de jongste zoon!

    Reply
  2. Gefeliciteerd, veel plezier vandaag en alvast een heel goed 2016 (met hopelijk veel blogsposts en mooie foto’s van je)!

    Reply

Laat je reactie achter