Alles wordt wit

Veel witte verf.

Een oude letterbak van de tweedehandswinkel, was donkerbruin en na drie lagen is ie wit! De houten ombouw eronder is ook wit geworden.

De kinderkamer wordt wit, witter, witst!

Eén tafelkleedje van de tweedehandswinkel zijn nu twee gordijntjes. Wit met kant en appelbomen (ja, op de kop)

Een stukje haakwerk (ook van de tweedehandswinkel) in drie stukken als doorkijk-gordijntjes in de keuken.

En pas toen ik ze op had gehangen zag ik dat het eigenlijk een kwartslag gedraaid moest zijn èn toen zag ik pas dat er pauwen op staan. (En laat ik nu net Pauwels heten!) Wel suf dat ik dat niet eerder had gezien…

Verder ben ik bezig met de wc en de gang en heb ik in de woonkamer een wand geverfd en de (betonnen) vloer van het balkon een likje verf gegeven. Maar die laatste twee waren allebei met grijs dus dat moet eigenlijk in een bericht met een andere titel.

Meer foto’s als alles af is, dat duurt dus nog wel even…

I’m off to bed, morgen weer verder (update) naar zee! Jullie ook een hele fijne zondag!

6 Reacties

    • Hoi Nicole, ik gebruik heel vaak HEMA verf en ben er wel tevreden over maar 1) ik heb er nog nooit een trap mee geverfd en 2) ik weet te weinig van verfsoorten of om goed advies te kunnen geven. Ik ben zelf altijd van het gewoon-proberen-en-als-het-eraf-slijt-verf-je-het-nog-een-keer ;-) Maar ik weet niet of je iets aan dat advies hebt…in ieder geval: succes met verven!

      Reply

Laat je reactie achter