Blauw en roze

Besjes

Mmmm…blauwe bessen eten in de zon. (Of je maakt er muffins van.)

Roze

En wie weet wat dit moois is? Ik heb dit struikje(?) al een aantal jaar, maar voor het eerst zitten er bloemen aan! Ik geniet er al weken van, maar vraag me wel af wat het eigenlijk is.

Pot

Fijne (vrije) dagen!

17 Reacties

 1. Wij hebben ‘m ook en volgens mij is het een azalea (familie van de rododendron?), dacht ik…
  Fijne vrije dagen!

  Reply
 2. Blauwe bessen…weet je, dat heb ik nog nooit gegeten. Denk ik. Of is het hetzelfde als bosbessen? Hee, ik vroeg me af hoe het met jullie moestuin is. Hebben jullie ‘m nog en bevalt het? Zit er zelf ook aan te denken, maar wil eerst es voorzichtig bij een ander afkijken of het te doen is…ik vind ‘t nog al een lel grond als ik er zo eens bij ga staan kijken…je zult ‘t moeten schoffelen!(Al is dat hier in de Zeeuwse klei wel echt flink zwaar)

  Reply
 3. @Mandy: ik weet niet of het hetzelfde is…ik heb even gegoogeld en zie dat er blauwe bessen, bosbessen en blauwe bosbessen bestaan. En het verschil is me eigenlijk zo snel niet duidelijk.
  En over de moestuin: daar komt binnenkort een post over!

  Reply
 4. Dat zijn inderdaad azalea’s. In onze voortuin staan er drie flink uit de kluiten gewassen exemplaren, die elk jaar een beetje meer terrein innemen. En die elk jaar een zalige bloemenpracht tevoorschijn toveren, maar wel na een flinke regenbui heel wat van hun mooie bloemen verliezen :(
  Momenteel kan ik er ook weer flink van genieten, tot de eerste stortbui zich aanmeldt…

  Reply

Laat je reactie achter