Bohnenkaffee mit Schlagsahne

Op naar Berlijn! Een lang weekend met Yvo koffie drinken, eten, snacken, snoepen, drinken en nog meer eten. Dat is het hele doel. Niks geen shoppen… We gaan alleen maar Heel Veel Eten.

Foto’s volgen.

Enne…de les gebarentaal voor maandag staat al klaar, die gaat dus gewoon door! Een fijn weekend alvast!

13 Reacties

 1. Oohhh, heerlijk! Ik ben er afgelopen maandag en dinsdag geweest. Hans Wurst en Yellow Sunshine (vegan fastfood, geweldig!) zijn aan te raden. Ik las op de kaart van Hans Wurst dat ze op zondag een ontbijtbuffet hebben tot 1500h. Lijkt me ook erg fijn. Oh, en de milkshake bij hun is ook sehr shon.
  En bij Tanne B (vlakbij Yellow Sunshine) verkopen ze vegan ijs (en volgens mij ook taartjes!)
  In Prenzlauerberg hebben ze ergens ook een curry wurst/bradwurst tentje waar ze ook bio pommes en veg. barwurst verkopen. Ook aan te raden :)
  Ook zit er ergens ‘het beste vegetarische restaurant van Berlijn’, al weet ik even niet meer hoe dat heet en waar het zit.. Mocht ik het nog tegenkomen zal ik commenten.

  De site’s nog even op een rijtje, wel leuk om alvast rond te neuzen
  http://www.yellow-sunshine.de/
  http://www.tanneb.de/

  Fijn weekend alvast!

  Reply
 2. ojee, wat had ik veel blogjes van jou gemist! ik heb wel genoten van erdoor te lezen. Over je klimrek, en je behangpapier en je gebarentaal en je besluit om te verdikken… gek dat ik blij kan zijn met het bestaan van iemand die ik niet ken!

  je hebt trouwens twee jongens: iemand zei me dat de tweede jonge altijd een beetje dommer is dan de eerste. Als ik de slimme blik in raaf zijn oogjes zie, kan ik me het niet voorstellen dat het bij jou ook zo is. Wil jij aub deze urban legend even vermoorden? Ik ben zwanger van een tweede en ‘t is een jongen… :-)

  Reply
 3. @Kirsten: bedankt voor de tips! (je bericht zat even in mijn spam-map omdat er linkjes in zaten).
  @Ysabje: ha, je bent terug en hoe! Gefeliciteerd met je zwangerschap en hoera voor de jongensmama’s!
  Ach en weet je over die ‘domme’ tweede: laat Raafje’s IQ nou een puntje lager zijn dan die van Jippe. Zit ie nog op de 149…;-)
  ps. Als je je door al mijn blogjes heen werkt…dan ken je me intussen best wel een beetje hoor!

  Reply
 4. He Suzette,

  Wat een prachtig weblog heb je, helemaal genieten! Ik vind het allemaal even mooi en lekker en inspirerend. Supertop. Dank je wel hiervoor. Enne, ik zal Yvo binnenkort wat van mijn vega-baksels meegeven, kan je proeven!
  Groetjes van je oud-collega uit de winkel (toen je nog zwart haar had en géén kinderen!).

  Reply

Laat je reactie achter