18 Reacties

 1. Dat eten ziet er écht heerlijk uit, prachtige foto’s!
  Lasagne heb ik sinds ik veganist ben al niet meer gegeten, daar moet ik maar eens een goed recept voor opzoeken!

  Reply
 2. Ziet er allemaal heerlijk uit! Ik ben pescotarier, maar mijn zus is Vegan en alles wat ze klaar maakt is s-u-p-e-r lekker. Het probleem, tja we zijn Canadees (maar ik woon in Belgie) en om daar aan producten te geraken is poep simpel (zeg ik het goed) je hebt daar echte supermarkten zoals ‘Wholefoods’. Iets wat we in Belgie missen. Tja, je hebt wel natuurwinkels, maar de keuze in vlees vervangers is heel beperkt(en duur, dus eet ik vooral veel groeten) en je hebt veel dingen niet. Zoals ‘liquid smoke’!
  Soit, wat ik hiermee wou zeggen was, hebt u misschien tips van waar ik het hier op het web zou kunnen vinden. En websites die naar Belgie sturen…

  Reply
 3. @Miriam: ik haal veel recepten van Amerikaanse blogs en zie dan ook allerlei ingrediënten die we hier in Nederland niet hebben. Meestal vind ik er wel wat op. Zo gebruik ik biologische, losse lapsang thee ipv liquid smoke. Is niet helemaal hetzelfde, maar geeft wel een lekkere rooksmaak. Alleen niet teveel gebruiken anders zit er een bittere smaak bij.

  Reply
 4. @Miriam: omdat ik op Amerikaanse en Canadese kookblogs ook vaak liquid smoke tegenkwam, was ik er erg benieuwd naar. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik het vond bij Jac Bostelaar, een winkel op de Steenweg in het centrum van Utrecht. Erg lekker om tofu een rooksmaak mee te geven! Dus mocht je eens in de buurt van Utrecht komen…

  Reply

Laat je reactie achter