Cadeau #5 – Lapjes (alleen vandaag!)

Bij laatste winactie van de blogparty zijn er lapjes te winnen, voor patchwork, knuffels of kleine naaisels. Ik heb twee setjes met bloemenstofjes en twee setjes met oude stofjes. Vier mensen kunnen dus een pakketje winnen!

Pakket 1. ‘Bloemen, klein’ – Zes keer een lapje van (ruim) 11 x 11 cm

Pakket 2. ‘Bloemen, groot’ – Zes keer een lapje van (ruim) 18 x 18 cm

Pakket 3. ‘Nostalgisch, klein’ – Zes keer een lapje van (ruim) 11 x 11 cm

Pakket 4. ‘Nostalgisch, groot’ – Zes keer een lapje van (ruim) 18 x 18 cm

Wil je kans maken op een setje lapjes? Laat dan onder dit bericht een reactie achter. Je kunt alleen nog tijdens het feestweekend meedoen met de winactie. Dus t/m middernacht vanavond, 23 augustus 2010. Op dinsdag worden de winnaars bekend gemaakt.

Veel succes!!

22 Reacties

 1. Alleen vandaag?
  Wie niet wint niet waag…
  Of wie niet waagt niet wint.
  Ik probeer met een rijmpje fijn
  en ik ga voor nostalgisch klein.

  Reply
 2. Voor mij is het nu al één week lang feest! Ik heb je blog net 1 week geleden ontdekt en heb hem meteen als startpagina gezet. Mijn dag beginnen met jouw posts lezen is echt super inspirerend. Ik woon in Italiëblog starten met en zie mijn (belgisch) vier-jarig petekindje maar erg weinig. Daarom ben ik bezig aan het knuffeldraak voor hem. Setje 3 zou echt supergoed van pas kunnen komen voor de vleugels van het monstertje. Dus ik doe ook mee! Alvast bedankt voor je mooie blog! Anke

  Reply
 3. Ik werd vandaag door een vriendin getipt dat deze site zo leuk is! Direct zag ik dat er leuke stofjes te winnen zijn!! Dat is altijd een leuke binnenkomer! Ik begin volgende week met een naaicursus en kan daardoor deze stofjes heel goed gebruiken! Ik heb geen voorkeur. Ze zien er allemaal leuk uit :-)

  Reply
 4. Wat een leuke lapjes! Ben net begonnen met mijn crea ideeen uit te werken en te verwezenlijken en te bloggen (ik had vroeger de overtuiging dat ik dit niet kon, en daar verzet ik met nu tegen) want, ‘alles kan als jij het laat gebeuren’ (-mary poppins- ;))
  Dus…ik zou heel graag een pakketje hebben!

  Reply
 5. Oh, hier wil ook heel graag mee meedoen. Eerst en vooral: gefeliciteerd! Je hebt er ook een erg leuke feestweek van gemaakt. Mijn voorkeur gaat naar het pakket met het rode lapje, maar ze hebben allemaal wel iets.

  Reply
 6. Wow wat een leuke winactie! Ik wil graag meedoen voor pakket 3, want ik vind het hele snoezige stofjes. Gefeliciteerd met alles! Was op lowlands, dus kon nu pas reageren ;).

  Reply
 7. Lapjes……………daar heb ik vast nog een plaatsje voor (en anders máák ik het) Ik zou heel graag meedoen aan deze GiveAway, ik ♥ lapjes!

  Groetjes
  Miriam

  Reply
 8. Wat een leuk feestweekend zeg! Gefeliciteerd!!
  Leuke blogs en ook nog nuttige tips.. :)
  De lapjes zijn allemaal superleuk, dus ik doe graag mee aan de giveaway. Als ik moet kiezen gaat mijn voorkeur gaat uit naar set 4 of 3.
  Nu maar hopen dat het voor mij ook een beetje feest wordt, hihi ;)

  Reply
 9. OOOOOOO!!!! Lapjes, lapjes, stofjes! In de stofjes van vier zie ik meteen de nieuwe poppenkleertjes voor de het poppenkind van mijn dochter Lieve! Ik zit te denken aan een tuniekje en een broekpakje…. mmmmm de naaimachine roept;-)

  Reply
 10. Suzette gefeliciteerd! jij weet wel wat feest is!
  Mijn moeder kwam dit weekend met een poppewagentje, waar zij vroeger zelf mee heeft gespeeld, voor mijn dochter. Mocht ik een setje winnen dan maak ik er een dekbedje van (setje 3 en 4 vind ik het leukst).

  Reply

Laat je reactie achter