17 Reacties

 1. Proest! Die disclaimer! Ik heb toen al smake -loos of -lijk om je post én reacties gelachen!

  Zou parkiet ook lekker zijn op de BBQ? (:

  Reply
 2. Hai Suzette,
  goed stukje hoor, het parkieten/peren-recept. Ik weet niet of ik nu moet lachen of toch (een beetje) boos moet worden om die reacties van de slechte lezers. Zoveel mensen die blijkbaar toch echt niet zien hoe schijnheilig ze zelf bezig zijn door de ene vogel (c.q. het ene dier) boven de andere te stellen. De ene is om naar te kijken, de andere om op te eten…?? Ik kom daar met mijn verstand niet bij… Ik heb, als vega, dan toch meer respect voor mensen die vlees eten en zich daarbij wel realiseren dat ze een dier eten, maar daar bewust voor kiezen. Jouw reactie op die reaguurders kon ik erg waarderen!!! :-)
  groetjes Danielle

  Reply
 3. Mick heeft erg gelachen om het parkieten-verhaal en vraagt zich af of de vogels in de volière op In ‘t Niet nog veilig zijn….. :-)
  (Komen jullie nog naar Maasbree trouwens?)

  Reply
 4. Briljant! En dank voor de link naar het parkietenrecept, de hilarische reacties daarop had ik de vorige keer gemist.

  Reply
 5. Hebben jullie die boog zelf gemaakt? Zoja, mag ik vragen hoe je dat hebt gedaan? Onze oudste heeft volgende week feestweek op school en ik moet nog wat in elkaar flansen…..

  Reply
 6. @Emy: ultrasimpel (alleen weet ik niet zo goed hoe alles heet): pvc buis met een bagage-vastmaak-elastiek. Weet je dan wat ik bedoel? Of weet iemand anders misschien de juiste benaming?

  Reply
 7. Oh je bedoelt gewoon zo’n spin? (zo heet dat toch?) dat is indrdaad simpel haha en hoe heb je dat vast gemaakt?

  Reply
  • Ja, een spin (maar dan maar 1 elastiek – ik dacht dat een spin er meerdere had…maar je snapt het :-))
   Ik heb die gebogen ijzertjes gewoon in de buis gestoken, simpeler kan echt niet ;-)
   Hier zie je het beter:
   boog

   Reply

Laat je reactie achter