Een boterham zonder boter en ham

boterham-met-aubergine
Maar mét aubergine. Gefrituurde.

Nog meer ideetjes voor vegan broodbeleg? Jummie: sandwich met veganaise, nog een broodje aubergine (gegrild), broodje warme worst, broodje gezond, boterham met tomatencréme, zonnenpittenspread en olijventapenade op een toastje.

En hola, ik ben gewoon weer genomineerd voor de Vegan Awards! Da’s op zich al genoeg eer. Mocht je ook nog op me willen stemmen dan kan dat. En misschien win ik dan wel (nog meer eer!).

12 Reacties

 1. Hey Suzette, gestemd hoor! Wij zeggen hier altijd; van ham gaat je mond dicht….. Dus gelukkig had je een boterham zonder ham, anders had je geen ruimte voor deze heerlijke gefrituurde aubergine! Heerlijk!

  Reply
 2. Heb ze in de tuin de aubergines heerlijk…op elke willekeurige wijze vind ik ze heeerlijk, en gezond ook…Het zelfde broodje met gourchet bv is ook zo zalig…Eet smakelijk…GR

  Reply
 3. Ha, die broodjesinspiratie had ik nou net even nodig. En natuurlijk gelijk gestemd. Vind je blog altijd heerlijk om te lezen. Fijn ook dat je je lezers niet bestookt met reclame- en andere commerciele boodschappen. Zo hier en daar een vegan productje noemen mag natuurlijk best he ;-)

  Reply
  • Hoi Pauline, bedankt nog voor het stemmen! Ik doe inderdaad niet aan reclame, dus de dingen die ik in deze post noem zijn zelfgemaakt…dus geen producten die zo te koop zijn.

   Reply
 4. Hoi Suzette, ik wil graag een kookboek met lekker vega recepten erin kopen. Heb jij nog een goede tip. Alvast bedankt! Moirena

  Reply

Laat je reactie achter