Maar dan net anders

knuffel

Ik pin wel eens wat aan zelfmaakideeën. Maar dan niet om precies na te maken (haha!), maar ter inspiratie.

Zo haakte ik een teckelhoofdje (dit was m’n voorbeeld qua hoofd) met een heeeele lange nek. Een ideaal babyknuffeltje… De nek past precies in Yages babyknuistje en aan het neusje wordt driftig gesabbeld :-)

haken

Ook ben ik nog bezig met een kleedje/matje (hier de tutorial in Engels). Met drie draden tegelijk en haaknaald nr. 6, haak je heel simpel met vasten een matje.

aan-tafel

En m’n moeder nam deze pin als uitgangspunt voor een truitje voor Yage. Nog te voorzien van leuke knoopjes.

En verder nog…het regende vandaag, ik bakte chocolademuffins voor iemand, stofte schedels af (foto’s volgen!), deed de afwas niet, werkte aan de nieuwe website voor Yvo’s werk, ontdekte een merelnest in de tuin, dacht wat na en kwam er niet uit, at chocolade met banaansmaak die Yvo uit Berlijn meebracht, knuffelde vier jongens, …en ging te laat naar bed.

5 Reacties

 1. Leuk gemaakt dat teckelhoofdje!
  Mijn tranen rollen over mijn wangen bij het bekijken van die “nailed it” pagina, heerlijk en zo realistisch :-)

  Reply
 2. Hallo Suzette, wat een leuk teckelhoofdje..Ik ben gek op hondjes..ook katten vind ik leuk, eigenlijk vind ik alles leuk…Ook al jouw werkjes!..Fijn weekend Catharina

  Reply
 3. Wat ben je toch een creatief persoon!
  Ik vraag me altijd af waar je de tijd vandaan haalt, je lijkt me een drukbezet persoon, maar toch kom je heel relaxed over.
  Volgens mij kun je heel goed plannen :-)

  Doe je trouwens nog steeds met de oudste twee jongens allemaal experimenten?

  Reply
  • @Soraya, ik ben niet heel drukbezet, en ik ben ook niet altijd relaxed hoor. En ik kan echt niet goed plannen… Maar ik ben wel graag bezig en krijg daarom wel van alles gedaan. En ik laat graag de afwas staan voor een haakuurtje ;-)

   De jongens zitten we nu in de natuur-fase: observeren, verzamelen en opzoeken. Komt goed uit dat we een merelnest bij de achterdeur hebben, dat maakt het observeren wel heel gemakkelijk :-)

   Reply

Laat je reactie achter