Er borrelt weer van alles

borrelt

Joepie! Er hebben zich al vijf enthousiaste gastbloggers gemeld! Deze week zal de eerste gastpost verschijnen, dus stay tuned :-)

Heb je ook een leuk idee voor een post op dit blog? Laat dan een reactie achter, of mail me op mail[at]suzette.nu, je bent van harte welkom om mee te doen!

bel

En hebben jullie de mooie illustratie gezien in de zijbalk? Gemma maakte deze in opdracht van mij, voor jullie.

7 Reacties

 1. Hoi Suzette,

  De afbeelding die Gemma heeft gemaakt vind ik prachtig!
  Ik wil zelf niet gastbloggen, maar dingetjes waar ik héél héél heeulll graag over lees is je huisje/inrichting. Misschien kan je een post maken over de slaapkamers (als ze nu af zijn?), over je kringloopavonturen en aankoopjes (mocht je nog naar de kringloopwinkel gaan), tips voor het inrichten van je huisje (ik probeer een beetje jouw stijl te creeëren, maar dat is best lastig! Ik smul van je foto’s!). Ik eet nu (mede door jou) geen vlees meer, maar eet nog niet vegan. Op den duur wil ik dat wel graag gaan doen en daarom ben ik erg benieuwd hoe dat ‘proces’ bij anderen gaat. Vervang je steeds meer producten, alles tegelijk, hoe oud was je toen, waarom, van huis uit mee gekregen (ik helemaal niet) etc.

  Liefs!

  Reply
 2. Hoi Ilse, bedankt voor je reactie. Wat leuk om te lezen dat ik je heb kunnen inspireren! En met je vragen kan ik wel even vooruit!
  x

  Reply

Laat je reactie achter