Etui en tas

Twee kadootjes voor de kids van een vriendin. Tijn is 4 geworden en voor hem heb ik een etui gemaakt zodat hij zijn pennen en potloden mee naar school kan nemen. Lola is 3 geworden en voor haar heb ik een mini-shopper gemaakt waar ze haar boodschapjes in kan doen.

Ik heb beide kado’s gemaakt van Kitsch Kitchen tafelzeil en gevoerd met gewone stof. De tas is 25×20 cm en de binnenkant is bekleed met een lief roosjesstofje. Daar heb ik ook de randen mee afgezet.

Het etui is 20×14 cm en gevoerd met boerenbont ruitjesstof in blauw en rood. De sluiting is met klittenband.

4 Reacties

 1. Vol goedemoed ben ik ook begonnen…met tafelzeil
  helaas krijg ik het niet goed met de naaimachine
  heb je misschien tips voor mij?

  Reply
  • @Issa: Misschien is het tafelzeil dat je hebt te dik voor je naaimachine. Dan kun je beter wat dunner zeil gebruiken. Of iets van waterdicht tentdoek ofzo. Hoewel ik weer neit zou weten waar je dat aan de meter kunt kopen. Veel succes ermee, ik hoop dat het gaat lukken!

   Reply
 2. je kunt het goed naaien met een ledernaald en een voetje voor leer het voetje is even een uitgave ²20,00 maar het werkt heel goed

  Reply
 3. Hoi,
  Ik maak ze zelf ook, leuk hè!
  Hoe voorkom jij slijtage aan de punten van de tas? Dat is gewone stof ?

  Mvg
  Stella

  Reply

Laat je reactie achter