Heel veel matrasjes

futon

Je zou je kunnen afvragen waar ik mijn tijd aan besteed. Misschien denk je aan werk, de kinderen, huishouden, Japans leren, wonen bij Centraal Wonen, lezen, bloggen, tuinieren…dat soort dingen.

Maar daar krijg ik mijn tijd niet mee gevuld. Dus ik moest er nog iets bij verzinnen. Daarom doe ik dit weekend mee met de kunstroute in Arnhem.
Ik exposeer verschillende werken; papieren huisjes en schaaltjes. En als spektakelstuk maak ik een werk dat bestaat uit honderden kleine matrasjes.

Honderden ja. Dus…

futon1

Ik naai weer even verder.

Goed weekend alvast!

9 Reacties

  1. Jammer dat Arnhem zo ver is. Of gelukkig maar, want ik heb ontzettend veel zin om mijn gezicht in de zachte matrasjes te drukken. Dat zou zonde van het kunstwerk zijn natuurlijk.

    Reply
  2. Leuk! bij mijn ouders boven de bank hangen zo lag ik me kan herinneren twee perspex platte kistjes, ook gevuld met heel veel zakjes, volgens mijn moeder geïnspireerd op een kar met meelzakken. doet me hier erg aan denken.

    Reply
  3. Hallo …wat origineel zoiets heb ik nog nooit gezien, al die kleine matrasjes…Lijkt op een symbool voor iets?…Echt heel schattig om te zien..Wat een werk, maar wel heel mooi werk waar jij vast heel erg van geniet!..Succes..kan helaas niet mee doen aan de kunstroute!;) Catharina

    Reply

Laat je reactie achter