Het leven op de boerderij, yolo!

Ik weet niet of jullie het gevolgd hebben…maar we wonen intussen al twee maanden in Twente, op een boerderij! We wonen in de buurt van Oldenzaal, in Rossum (hier zie je onze locatie in google maps).

We zijn daar onze bio-vegan-tuinderij gestart en hebben de boerderijwinkel overgenomen. En we hebben groentepakketten. Woon je in de buurt van Enschede – Almelo – Hengelo – Oldenzaal? Daar leveren we onze groentetassen! Yum.

Nog meer lezen over onze nieuwe plek en wat we daar doen? Dat vind je op bietenrood.nl. Ik plaats daar twee recepten per week, dus ook als je vegan-kookinspiratie nodig hebt kun je dat daar vinden.

We wonen op een hele mooie plek, Yvo en ik hebben samen het bedrijf en zijn superdruk (het werk is echt nooit af)…maar het is wel heel fijn om te doen. We hebben een goede start gehad hier, en de kinderen hebben het ook heel fijn. Ze zitten op de Vrije School hier in de buurt.

instagram suzettepuntnu

Meer foto’s van ons nieuwe (boerderij)leven bekijken? Je vindt me hier op Instagram.

En we hebben nog veel meer plannen: vegan kampeerweekends, potlucks, kook- en tuinierworkshops, meewerkweekenden en andere evenementen. Heb je ook ideetjes? Laat het me weten!

Op de hoogte blijven? Je kunt je aanmelden voor de Bietenrood-nieuwsbrief: iedere vrijdagochtend krijg je een bericht van het land (van Yvo), twee recepten van mij, en tuinderijnieuws in je mailbox. Je kunt je hier inschrijven voor de nieuwsbrief.

En ik wil hier natuurlijk ook weer komen bloggen, hopelijk vind ik daar de tijd weer voor. Ik mis jullie natuurlijk wel.

Tot gauw!

7 Reacties

  1. Bijzonder mens ben je Suzette, van veel markten thuis. Veel succes met je nieuwe werk en je mooie woonplek. Ik hoop dat je doorgaat met bloggen zodat ik je kan blijven volgen. Zo niet… het gaat je goed.

    Reply
  2. Fijn om je hier weer te zien, het zou mooi zijn als je ook nog weer tijd zou vinden om hier te schrijven. Maar zoals je weet heb ik jullie virtuele bietenrood-plek ook gevonden.
    En inderdaad, zoals Geert Jan ook al zei, volgens mij zijn jij en Yvo echt bijzondere mensen. Het mag wel een droom zijn van velen, maar het ook echt doen, inclusief het veranderen van omgeving en al het harde werken, daarvoor neem ik mijn petje af.

    Reply

Laat je reactie achter