Hulp in de huishouding

Robothulp

Okee, mocht ik ergens in de afgelopen jaren gezegd hebben dat ik een griepje had: ik neem het terug. Dat was namelijk geen griep, dat was een verkoudheidje. NU heb ik griep en man, dat hakt erin.

Raaf ging eerst, toen ik, toen Jippe, en Yvo hield het nog best lang vol, maar die is nu ook helemaal gaar. Het domino-effect dus.

Domino

Gelukkig had Jippe met zijn vooruitziende blik nog net de laatste hand kunnen leggen aan zijn Robotboy, dus die doet nu dienst als hulp in de huishouding; hij perst sapjes, geeft zakdoekjes aan en haalt een doekje over de WC. Helaas kon hij me niet vervangen bij de lessen die ik moest geven. Daar moeten we toch een iets geavanceerder model voor bouwen.

En die nieuwe website? Tja, u ziet het wel. Of niet. Ik ga in ieder geval weer even liggen.

16 Reacties

  1. Beterschap. Zoon ligt hier ook plat en kon geen judo-examen doen :(
    Die robot ziet er goed uit. Jammer dat ie geen websites kan anders zou ik ‘m graag even lenen. Ik zoek er 1 die conflicterend scripts oplost.

    Reply

Laat je reactie achter