In een blaadje!

v-spot

Mijn blog wordt genoemd in het Vega-magazine “V”. Ik sta bij de V-spots: “interessante websites rondom bewust leven”. Superleuk!

Ik koop dat blad eigenlijk nooit, maar gelukkig heb ik vriendinnen die hun vega-literatuur wèl goed bijhouden. Bedankt Judith en Maureen voor de tip!

“Volg Suzette online over veganistisch eten, knutselen, fotografie en meer. Een leuke weblog om te volgen. Zet dus meteen bij je favorieten”

Maar dat laatste wisten jullie natuurlijk al ;-)

9 Reacties

 1. ik zag een link naar hier in het magazine en op de website plantaardigmaandag.nl, op 1 dag, kan geen toeval zijn.
  Er staan hier veel interessante dingen en recepten, ga er zeker een aantal van uitproberen…. dat bookmarken is dus bij deze gebeurd ;-)

  Reply
 2. Hoi Sabine; welkom hier! Ik zie op je website staan dat je oudergroepen begeleid. Zoiets ben ik ook van plan om hier (Nederland – Arnhem en omgeving) op te zetten. Maar dan voor veganistische en vegetarische ouders & kids. Wellicht kom ik je nog eens om tips vragen :-)

  Reply
 3. Hoi, geweldige website, ook ik spotte jou in het blad V wat ik deze week bij de natuurvoedingswinkel kocht. Ik heb je maar meteen onder mijn favorieten geplaatst want blogs over veganisme zijn in het Nederlands erg zeldzaam.Zelf heb ik een weblog over vegetarisch eten. Veganistisch eten wil ik wel maar ik vind ik toch nog moeilijk, ik houd toch nog steeds van een biologisch eitje en een stukje vegakaas, maar wie weet ooit. Vegetarisch eten ging bij mij ook niet van de ene op de andere dag.

  Reply
 4. Dag Suzette, Leuk om te zien dat je ontdekt bent. Ik kwam je blog een paar maanden geleden tegen en hem opgeslagen als bladwijzer. Ik raakte er door geïnspireerd. Terecht dat je gekozen bent en ik hoop dat je meer gaat doen. Een mooi vega lifestyleboek maken of een soort van lifestyle community voor verantwoorde en bewuste mensen. Kun je geen RSS-feed toevoegen aan je blog?

  Hoe dan ook; keep up the good works!

  Reply

Laat je reactie achter