In m’n eigen keuken

Keuken

We zijn tijdens de vakantie veel weggeweest, we sliepen in een tent of in een huisje. En kookten op maximaal twee pitten. Prima hoor, maar het is wel weer fijn om in m’n eigen keuken aan de slag te kunnen. Hoera voor al m’n potten, pannen en pitten, de oven en de afwasmachine! 

Gefrituurde Dingen

Ik maakte bijvoorbeeld deze overheerlijke gefrituurde dingen. Geloof me, ze waren echt supergoed. Maar ik heb geen idee meer wat ik er allemaal in heb gedaan…helaas.

En wat hebben jullie het meest van je eigen huis gemist (als je op vakantie bent geweest)?

13 Reacties

 1. Onze kippen! Ze wonen pas een paar maanden bij ons maar ze zijn zo gezellig:) en een frisse douche en wc en een lekker bed. Maar gemis werd goed gecompenseert door de leuke vakantie hoor:)

  Reply
 2. Jullie hebben echt zo’n gezellige keuken :-) Meestal mis ik mijn lief als ik op reis ben (we reizen vaak apart), maar ik vind het wel altijd leuk thuis te komen na een reis :-)

  Reply
 3. Hoi Suzette,
  Ik ben net op je site terecht gekomen door te googlen op quilt met bies (zo op één van je artikels uit januari 2010 terecht gekomen :-).
  Ik vond het heel leuk om alvast de eerste pagina’s van je blog te lezen over je vakantie en kamperen en vegetarische gerechten (compleet nieuw voor mij :-) en zal zeker blijven terugkomen – je staat al bij m’n favorieten!
  Groetjes,
  Ann uit België

  Reply
 4. Och, mijn keuken… Ik ben nu 4 maanden op reis en heb nog 1 maand te gaan. Ik mis een oven (goed brood! ovenschotels! taart!), mijn mooie gekleurde verzamelde servies maar vooral de lieve vrienden met wie ik mijn keuken deel.

  Jouw keuken is echt een plaatje en ik kan me voorstellen dat er niets gaat boven samen thuis zijn!

  Reply
 5. Ohhhh ik heb mijn heerlijke bed zo gemist op vakantie.
  Wat heb ik lekker geslapen de eerste nacht hmmmm.

  Ik mis ook gewoon mn eigen ritme en lekker aanrommelen..

  Reply
 6. Wat een ontzettend leuk keukentje heb je! Dat lijkt me een heel vrolijke en gezellige plek om te koken. En hmm, ik maakte pas ook gefrituurde dingen die qua uiterlijk wel op die van jou leken (ze waren met geraspte courgette en kikkererwtenmeel). Ziet er lekker uit in ieder geval!

  Reply
 7. Hoi Bonnie, het is inderdaad een fijne kookplek, met veel licht. Ik heb jouw mooie vegan-blog ook meteen toegevoegd aan m’n linklijst!

  Reply
 8. Oja, dat herken ik idd. Die keuken! En dan is die van ons nog half zo klein als die van jullie en ontbreekt de vaatwasser,… toch is het fijn om alles op stahoogte te hebben, 4 pitten en alles binnen handbereik. Ik vind je keuken echt zo vrolijk en licht en fijn! De ramen helpen natuurlijk een hoop, dat mis ik bij ons.

  Reply

Laat je reactie achter