Intussen achter de schermen

Verven

…wordt er hard gewerkt aan m’n blog. Vandaag ben ik overgegaan naar een nieuwe server! Dank aan mijn nieuwe hosters dat dit zo soepel is gegaan. Onderweg zijn we wel wat comments en een post verloren, maar die zoek ik nog op.

Ik ben ook bezig met een nieuwe layout, ik doe nu al vijf jaar met hetzelfde WordPress theme, tijd voor iets nieuws:  ik ben bezig dit thema aan te passen, mijn zusje gaat een aantal illustraties maken, de recepten- en knutselpagina gaan op de schop en worden beter doorzoekbaar. Ook ga ik de site geschikt maken voor tablets, smartphones en zulks.

Laten we zeggen: 1 februari is de lancering van de nieuwe site! (Want zonder deadline wordt dat een meerjarenproject, ik ken mezelf.)

Een goed weekend!

10 Reacties

 1. Wist je trouwens dat mijn computer bij jou blog zegt: ‘Deze pagina is geschreven in het Wit-Russisch’. Maar het kan ook maar zo dat dat aan mijn computer ligt hoor…

  Reply
 2. Spannend! Ben heel benieuwd. Enne… vijf jaar met hetzelfde theme? Dat vind ik echt heel knap! Ik red 5 maanden soms niet eens, dan wil ik weer wat anders…

  Reply
  • @Petra, ik heb het thema niet veranderd, maar wel regelmatig dingen aangepast. Andere header en kleuren enzo. Na een tijdje gaat het mij ook altijd vervelen :-)

   Reply

Laat je reactie achter