Jippe werd zeven!

feestje

Er waren kinderen…

taart

Er was taart…

taart2

Heel lekkere taart…(door Yvo)

Verder waren er nog cadeau’s, spelletjes, beschilderde mokken, (vegan) hamburgers en hotdogs. Het was, kortom, een geslaagd kinderfeestje!

En volgend jaar huur ik een animatieteam in, want kinderfeestjes zijn natuurlijk vooral leuk als je:
1. kind bent,
2. erg van kinderen houdt,
3. van feestjes houdt…

Kijk, daar ga je al ;-)

9 Reacties

 1. Lijkt mij wel heel fijn om verjaardagen in de zomer te kunnen vieren, dan kun je de kids lekker buiten laten ravotten… Bij ons is het hele gezin in herfst/winter jarig, erg jammer!

  En die taart ziet er prima uit zeg! Kan Yvo zijn recept met ons delen?

  Reply
 2. @Esther, dat is ook heel fijn hoor. We hebben lekker buiten gespeeld in een waterspeeltuin, en spelletjes gedaan op het grasveld. Ik zou niet weten waar ze binnen met al die energie heen hadden gemoeten…
  En ik heb aan Yvo gevraagd of hij het recept uitschrijft, dan kan ik het hier plaatsen.

  Reply
 3. Wat gezellig!
  (Dat jarig zijn in de zomer is niet altijd leuk hoor.. vaak is het grootste deel waarmee je het wilt vieren op vakantie, ik ben van 13 aug, maar dat is ook iets waaraan je went ;) ik vier mijn verjaardag daardoor altijd een keer of 3 :D mmmm )

  Reply
 4. Nog gefeliciteerd allemaal. Enne, gelukkig is zo’n kinderfeestje maar eens per jaar. In de zomer kun je ook lekker naar het (buiten)zwembad als iedereen diploma’s heeft. Geen omkijken meer naar. De laatste keer heb ik zelfs een goed boek kunnen lezen ;-)

  Reply
 5. Hier nog een verzoek voor het recept van de taart….ziet er echt lekker uit! Wel herkenbaar trouwens, kinderfeestjes zijn leuk, maar vooral heeeeeeel vermoeiend!

  Reply

Laat je reactie achter