Lasagne met oud brood

Lasagne

We aten deze heerlijke lasagne met verse (door Yvo geoogste) spinazie, gegrilde courgette, tomatensaus van verse tomaten, ui en knoflook, verkruimelde tofu en een witte roomsaus.
Met als tussenlaag dit keer eens geen lasagnevellen, maar oud wit brood zonder korstjes. Het hoefde daarom maar zo’n tien minuutjes in de oven, om even lekker door te sudderen. Alles was tenslotte al gaar.

En welke groenten doe jij het liefst in je lasagne?

10 Reacties

  1. Ziet er heerlijk uit! Ik houd van courgette en paddenstoelen in de lasagne. Ik kwam er trouwens een keer achter dat de tomatensoep waarvan ik het recept ook hier vond de volgende dag prima dienst doet als lasagnesaus :)

    Reply
  2. Superidee, deze oud-brood lasagna. Heb hem gisteravond meteen gemaakt voor een stel vrienden. Hij was zalig! Twee schalen vol zijn helemaal leeggegeten, had niets meer over. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Reply
  3. Ik verbaas me telkens weer hoe jouw veganistische gerechten er altijd zo lekker uitzien. (al ken ik soms de helft van de ingrediënten niet)

    Reply

Laat je reactie achter