6 Reacties

 1. Hoi!

  Wat een leuk en gaaf haakwerkje zeg! Ik ben nu helemaal enthousiast geworden en wil het zelf ook graag proberen. Heb je misschien een patroon (of beschrijving) van zo’n walvisje?

  Alvast bedankt!

  Esmée

  Reply
  • Hoi Esmee, ik heb zelf het patroon verzonnen en ik pas het iedere keer nog aan omdat ik nog niet helemaal tevreden ben over de staart. Als ik hem helemaal goed heb, ga ik het patroon nog uitschrijven. Maar daar heb je nu dus nog niets aan…maar bedankt voor het compliment!

   Reply
 2. Hey Susette,

  Wat een schattige walvissen..nu heb ik een vriendinnetje die helemaal idolaat is van deze prachtige dieren, en je raad het al het lijkt me zoo leuk om er eentje voor haar te haken..
  Heb je misschien al iets wat op papier wat een patroon lijkt?? Ik zou er heel blij mee zijn! :)

  Reply
  • Hoi Luuna, ik heb zelf geen patroon. Ik haak gewoon een eind weg…maar ik kan dan ook geen haakpatronen lezen of opschrijven. Op Etsy kun je wel leuke haakpatronen vinden (kopen), bijvoorbeeld deze.
   Succes!

   Reply
 3. @Tiene, ik heb er geen meer liggen, en durf niet zo goed te beloven dat ik er binnenkort één af heb…maar als ik er aan één begin, dan mail ik je! En ik vind ruilen heel leuk :-)

  Reply

Laat je reactie achter