Muffin met sneeuw

ontbijt

Ik begon de week goed met restjes van het weekend, zoals deze blueberrymuffin met slagroom!

We hadden in het weekend leuk bezoek en lekkere taarten. Wat dacht je van deze chocoladetaart (met avocado-topping!) van Laurie en Maarten.

chokotaart

En deze appel-carameltaart (op de voorgrond) van Yvo’s broer die jarig was.

taarten1

En we kregen ook nog een vegan-taarten-kookboek van vrienden, dus dat wordt nóg meer bakken!

14 Reacties

 1. Maar ‘t is met avocado! En vitamines en plantaardige dinges enzo. Tis feitelijk een salade in een bruin jasje! ;-)

  Reply
 2. Hoi Suzette,
  Sinds een paar dagen heb ik je blog ontdekt (doordat ik iets googlede (hoe schrijf je dat..?) over karate voor mijn zoon en sindsdien heb ik hem helemaal uitgeplozen, haha! Echt, wat een inspiratie, wat je met weinig veel kan doen, ook super leuke ideeen om net de kinderen te doen. Die envelopjes op de woensdagmiddag bijv. Niet zo stylish allemaal, maar echt en eigen. Dank dat ik heb mogen gluren, ik kom zeker vaker terug.
  Fijne dag! Masja

  Reply
 3. Ziet er geweldig uit zeg! Ben benieuwd naar het recept van die chocoladetaart, die vind ik op Laurie’s site niet terug…

  Reply

Laat je reactie achter