Nazomer in de tuin

tuin13

Ha jongens, ben ik weer!
Ik vind ‘t altijd zo zeurderig: op Twitter klagen over problemen met een helpdesk/internetverbinding en van zulks meer. Maar ik kan me nu zelf toch ook niet inhouden: al meer dan een week hebben we geen internet! Boehoe!! (en wat confronterend om je verslaving te moeten erkennen)

En internet heeft ook jullie laatste 12 reacties opgegeten = opgelost door m’n fijne hoster.

Gelukkig heb ik nog chocolade. En een tuin.

tuin9tuin8tuin7tuin6tuin5tuin3tuin2tuin1

Fijn weekend!

10 Reacties

 1. En zo lost alles vanzelf weer op…en gaat het leven weer door..En gaan we ons aanst weer klaarmaken voor de winter…want voor je het weet staat die weer voor de deur…brrrr..Tot dan lekker genieten in de tuin…Fijne (nazomer)zondag Catharina…

  Reply
 2. Heb je de helpdesk al gebeld? Laatst deed ik dat en kreeg ik een heel aardig iemand aan te lijn met een zwaar limburgs accent. Ik werd er meteen weer vrolijk van ondanks dat de problemen niet meteen waren opgelost.

  Reply
  • Tja, de eerste paar keer waren ook best gezellig, maar ik heb nu 10 keer gebeld (zo’n 5uur totaal), met 10 verschillende mensen, en dus ook best wat verschillende accenten gehoord (geen limburgs trouwens). Heb ook al twee keer een nieuw modem opgestuurd gekregen, ook al twee keer een monteur over de vloer gehad en toen ik vandaag weer belde was het nog steeds niet duidelijk wat er aan de hand is, wie het gaat oplossen en vooral wanneer. Dus. Boehoe.

   Reply

Laat je reactie achter