Opgeruimd en wit

Weer zo’n frustrerende VT Wonen gelezen met allemaal van die opgeruimde, frisse en vooral witte huizen. Dat gelooft toch niemand: dat je in een huis met 4 kleine kinderen (met hippe namen en nonchalant piekende haren) nog zo’n smetteloos witte bank hebt…

Maar toch wil ik het ook. Dat opgeruimde, frisse en vooral zo’n wit geschilderde vloer van oude planken. We doen het hier met IKEA-kliklaminaat. En witte opbergmandjes van de HEMA waar ik alle rondslingerende spulletjes in ga stoppen (symptoombestrijding heet dat geloof ik).

En wat niet past gooi ik weg stop ik in de mandjes die er ik er nog bij moet kopen…

3 Reacties

 1. Ah Suzette, ik begrijp je zo goed! Ik heb een ware koopverslaving wat betreft interieurmagazines dus het bekende gevoel bekruipt me heel vaak. De VTwonen’s en de Ariadne at home’s geven me keer op keer ‘t gevoel dat iedereen zoooooveel mooier, netter, frisser, enzovoort woont dan ikzelf. Maar een mens moet doelen hebben hé en bij ons is dat witte huis er ook één van…

  Reply
 2. Wat een marketing he, die bladen. Iedereen raakt er gefrustreerd van, maar blijft ze maar kopen.
  Zelfs met 2 personen en 2 katten is een wit huis verre van ideaal.
  Maar ik houd wel van opgeruimd. Zolang er maar wel geleefd kan worden. En niet omdat het stylish niet verantwoord is, geen speelgoed in de woonkamer.

  Reply
 3. Heel herkenbaar! Op zo’n plaatje ziet het er altijd zo “volmaakt” uit. Ik houd altijd maar in mijn achterhoofd dat er iemand heel hard aan t opruimen is geweest…als ik in mijn eigen huis weer eens gefrustreerd rondkijk. Groetjes Franca

  Reply

Laat je reactie achter