Ik ben Suzette, en woon samen met Yvo en onze kinderen Jippe, Raaf en Yage op een biologische tuinderij in Twente. Benieuwd naar Tuinderij Bietenrood? Lees dan verder op onze website bietenrood.nl

Over dit blog

bloggen
In de zomer van 2008 ben ik met dit blog begonnen, en ik werk er nog steeds met heel veel plezier aan. De eerste maand had ik zo’n vijf lezers, en was daar al heel blij mee!

Tegenwoordig heb ik wat meer lezers, en ben er nog steeds heel blij mee :-)

Dit blog is met mij mee gegroeid. Ik heb in de afgelopen jaren veel geleerd over bloggen, maar ook over mezelf, en over jullie. Ik lees alle reacties en mailtjes met aandacht, en ben dankbaar voor zoveel lieve lezers.

De illustraties op mijn blog zijn gemaakt door Gemma, illustrator en zusje.

Mijn werk

banner-lessen
Ik ben ZZP’er en maak websites en blogs met WordPress. Ook geef ik les in WordPress en fotografie (privé- en groepslessen).

Wil je ook een blog, of een website? Ik leg je uit hoe je deze met WordPress maakt. En help je waar nodig. En ik vertel je ook hoe je ‘m vult en bijhoudt. Of misschien heb je al een blog/website, en heb je daar een vraag over. Lees er hier meer over >>

Veganisme

Hieronder zie je een fragment uit Groen Licht, we zaten in een kort item over een vegan-gezin >>


Wij eten en leven met ons gezin zoveel mogelijk veganistisch. Dat betekent dat we geen producten eten of gebruiken die van dieren afkomen of daarop zijn getest. We eten dus 100% plantaardig.

Op dit blog kun je allerlei veganistische recepten vinden, zelfbedacht of uit een van mijn (vega-)kookboeken. Ik krijg regelmatig vragen over veganisme en gezondheid, ik ben echter geen arts of diëtist dus ik geef geen voedingsadviezen. Wel laat ik zie hoe wij eten. Op Yvo’s blog vind je nog meer vegan recepten.
De overzichtspagina met alle recepten.

Fotografie

banner-foto
Ik maak bijna iedere dag foto’s. Ik heb een Canon EOS 450D met twee lenzen: 50mm f/1.4 USM (♥!) en een Canon EF 28mm f/1.8 USM. Ik heb de basis van het fotograferen aan de kunstacademie in Arnhem geleerd.

Wil je mijn beelden gebruiken? Dat mag, lees hier meer over Creative Commons. De foto’s waar mensen op staan (dat zijn mijn dierbaren) graag alleen gebruiken na mijn toestemming. Stuur dan even een mailtje naar: mail[at]suzette.nu
Mijn foto’s op Flickr.

Reclame

Mijn blog is reclamevrij, dat betekent dat ik geen sponsors heb, of gesponserde posts. Ik neem ook geen geld of spullen aan om erover te schrijven. Ook doe ik niet aan linkruil.

Ik vind namelijk dat het internet vervuilt door alle (sluik) reclame en ik wil daar niet aan meewerken. Mijn blog is mijn virtuele huiskamer, en in mijn echte huiskamer hang ik ook geen reclameborden op…

En ook nog…

Sewing machine for kids (fabric)Verder hou ik van naaien, haken, tuinieren, koken, naar buiten kijken, origami, Japans leren, muziek luisteren, piano spelen, lezen, koken, verven, plannen maken, de muziek van Converge, walvissen, en joggingbroeken (om aan te hebben).

En, als je helemaal tot hier bent gekomen: bedankt voor je interesse!