Palmpasen en Angry Birds

palmpasen1

Vandaag kon Jippe eindelijk weer naar school, na ruim een week ziek te zijn geweest. We probeerden het een halve ochtend uit, en dat ging prima. Hij vond het heel fijn om weer in de klas te zijn. Morgen gaan we dus weer :-)

En vanmiddag hebben de jongens aan hun Palmpasenstokken gewerkt, die maken ze op school verder af.

palmpasen2palmpasen4palmpasen

Ik was intussen bezig aan een gehaakte versie van ‘Pig’ van Angry Birds , de Angry Bird zelf heb ik al af:

angrybird-crochet

(ik heb zelf geen patroon gebruikt maar Geri maakte ze ook en gebruikte dit patroon)

Ik heb Raaf beloofd dat het varkentje naast hem ligt als hij morgen wakker wordt… Dus ik moet weer snel aan de slag, want er moet nog heel wat gebeuren:

pig

Update – Pig aan het ontbijt:

pig-angrybird
Tot gauw!

11 Reacties

  1. Grappig, alsof ik mijn eigen blog zie met de angry birds! Goede palmpasen, ook wij zitten er volop in deze week. Fijn dat jippe weer opgeknapt is.

    Reply
  2. @Geri: inderdaad! Die van jou zijn erg leuk! Ik zet je link in m’n artikel, dan kunnen mensen via jouw een patroon vinden (ik heb zelf geen patroon gebruikt). En nu zie ik bij jou ook pas dat ik de kam op z’n hoofd niet heb gemaakt, nou ja…het was Jippe niet eens opgevallen :-)

    Reply
  3. Leuk, die angry birds. Ik had pas een heel leuk boekje van de bieb over angry birds. Misschien ook wat voor jou. Het heet: Angry birds. Opvliegende verhalen over venijnige vogels.

    Reply

Laat je reactie achter