Plannen voor 2011

Dit hierboven een een grafische weergave van het ideeën-pop-up-gebied in mijn hersenen. Dat gebied is bij mij heel goed ontwikkeld…ik hoef maar een minuutje uit het raam te staren of ze komen al, de ideeën.

Ze uitvoeren of afmaken is weer iets anders. Maar de lijst voor volgend jaar is volgens mij wel te doen. Het zijn vooral praktische, uitvoerbare, niet-te-veel-tijd innemende plannen.

En trouwens, plannen maken op zich is al leuk. Dingen bedenken, daar kun je me ‘s nachts voor wakker maken…oh wacht, daar lig ik ‘s nachts al wakker van :-)

DENK links en DENK rechts,
DENK hoog en DENK laag.
Je kunt nog een boek vol
BEDENKEN vandaag

Uit een van mijn favoriete boeken ‘DENK er maar eens LEKKER op los!‘ Van Dr. Seuss

Okee, de plannen:

Plannen voor in huis

Zelfmaak plannen

Werkplannen

 • Meer losse workshops aanbieden (bloggen met WP, Photoshop)
 • Kantoor opzeggen en een meer inspirerende werkplek zoeken
 • Minder werken

Voor-mezelf plannen

 • Weer pianoles nemen
 • Schrijfles nemen (al begonnen!)
 • Yoga weer oppakken

Plannen voor m’n blog

 • Meer weggeefacties
 • Weer een blogparty!
 • Wekelijkse posts (bijvoorbeeld: ma – fotodag, woe – knutseldag, vrij – recept/vegadag)
 • Meer recepten uitwerken tot illustraties (zoals hier)

Natuurlijk heb ik nog veel meer plannen, lange-termijn plannen, plannen met mijn gezin, relatie, vriendschappen, werk en met mezelf. Dat is ook een flinke lijst, waarvan ik in 2011 heel wat hoop af te kunnen gaan vinken. Maar die lijst staat in mijn aantekenboekje, die is alleen voor mezelf.

En wat zijn jullie plannen, zijn ze klein, groot, haalbaar of fantastisch, groen, gek, logisch of chaotisch?

Je kunt
DENKEN
aan vogels
zo geel als de maan,
je kunt DENKEN aan vogels
met blauwe jurkjes aan.

6 Reacties

 1. Inspirerend lijstje, suz. Leuk dat je met die schrijfcursus bent begonnen. En die etsyshop zie ik helemaal zitten, die staat namelijk ook hoog op mijn lijstje, why not onze krachten bundelen! Genaamd gesu :) of suma, of 4yearsapart (goeie bandnaam ook:), OF, allerlaatste, peacock party! o.k. we hebben het er nog wel over ;) X!

  Reply
 2. mooi lijstje inderdaad, toevallig heb ik gisteren gekeken voor zo’n Etsy shop ;) dus die staat ook op mijn lijstje. Verder ben ik heel slecht in lijstjes maken en nog slechter om me er vervolgens aan te houden dus mijn lijstje bestaat uit:
  Geen lijstjes meer maken ;)

  Reply
 3. Mijn lijstje is net zo ambitieus als die van jou!

  -kledinglijn ontwerpen en naaien
  -webshop heropenen
  -gebarentaal 2 en 3 doen en halen
  -nieuw werk zoeken (kan ik afvinken, dinsdag begin ik in het biologische restaurant van De Hodenpijl)
  -Door dat nieuwe werk meer tijd overhouden voor mn creatieve uitspattingen en het atelier
  -een nieuw huis zoeken
  -werkruimte creeren in huis
  -meer tijd en aandacht voor iedereen en alles

  enzovoort :)

  Reply
 4. Leuk ambitieus lijstje Suzette!
  Misschien moet ik maar zo’n blogcursus bij je komen doen!

  Een paar van mijn plannen:
  – onderzoekstijd veroveren
  – 3x per week trainen (fiets)
  – mooie marathons rijden, minstens 1 in de alpen
  – met alexander een paar mooie wielerritten maken
  – keuken verbouwen
  – badkamer ook
  – met Eva lang op vakantie gaan in de zomer en ook nog naar Berlijn en Parijs

  Reply

Laat je reactie achter