Regen en een Vegan Chef

Noodles met gestoomde broccoli, rode ui, gember en soyasaus.

In de grote stad

Wat een dag…ik ben vandaag wel 5 keer totaal nat geregend. Ik had vanochtend eerst een werk-afspraak in Amsterdam en daarna ging ik bij m’n zusje, die daar woont, op bezoek. Maar omdat ik aan het klungelen was met de goede tram vinden kwam ik totaal natgeregend bij haar aan.

Gelukkig had zij voor een lekkere lunch gezorgd en de kachel hoog gezet. Ik heb er wel een paar uur zo dicht bij gezeten dat ik nèt niet verbrandde.

Lekke schoenen

Ik had ook echt de verkeerde schoenen aan, namelijk All Stars (gympen) die totaal gescheurd waren. Dus ik liep eigenlijk op sokken met een zooltje eronder. M’n zusje had nog wel gympjes die ik mocht lenen. Eenmaal weer buiten bleken die zolen ook totaal lek.

Dus, het moest er toch eens van komen, heb ik nieuwe schoenen gekocht. Het is altijd weer goed zoeken om leuke schoenen te vinden zonder leer en in de goede maat (42/43!).

Maar het is gelukt en we hebben allebei de oude gympies meteen weggegooid…

Vegan chef

Daarna had ik met vega-vriendin Roos afgesproken om te gaan eten bij de werkplaats typografie in Arnhem, die hadden voor een speciale gelegenheid (ik begreep niet helemaal welke) de Travelling Vegan Chef uitgenodigd.

Maar omdat we best laat waren, was het eten al zo goed als op. Het was erg lekker maar toch echt te weinig voor een hongerige, natgeregende, lange-dag-gehad-hebbende vegan. Het was wel heel gezellig met Roos en leuk om de mooie werkruimtes te zien (jaloers!).

Thuis

Na alle omzwervingen en steeds opnieuw natgeregend, eindelijk thuis aangekomen te zijn, was mijn eigen Vegan Chef zo lief om nog een lekker maaltje voor me te bereiden. Lekker warm gedouched in de pyama op de bank met de televisie aan, eten. Oost west…

3 Reacties

  1. Dat is wel fijn om de dag zo te eindigen. Het ziet er lekker uit, jullie maaltje.
    En vandaga is alweer zo’n natregendag Bah!

    Reply

Laat je reactie achter