Salade blabla…Vegan Awards!

verwenontbijt

Dit was mijn heerlijke verwenontbijt (en waarom ook niet op een maandagochtend!). Rucola, witlof, veldsla en kropsla, verder nog kokos en een fruitmixje met mangosaus.

Maar het gaat eigenlijk hierom

Wat ik jullie dus wilde vragen: ik ben genomineerd voor de Vegan Award – waarvoor dank! – en of jullie dan even op mij willen stemmen. Je vindt me in de categorie ‘Beste Vegan Blog‘.

En stem dan in de categorie ‘Beste Vegan Friendly Cateraar’ ook nog even op ‘Just Like Your Mom’ (een vriend van me). De rest mag je dan zelf uitkiezen ;-)

Bedankt alvast! En als ik win dan…tja wat krijgt de winnaar eigenlijk…? Eeuwige roem? Een taart? Een jaar lang gratis sla?

19 Reacties

 1. Mijn keuze voor best vegan blog was niet zo moeilijk, die stem is naar jou gegaan. Maar oh oh oh, wat vond ik die van cateraar moeilijk.. Getwijfeld tussen Just like your mom (zaterdag de beste vegan kebab OOIT gegeten daar, zeg maar gerust de beste kebáb ooit) en Dutch Weed Burger (niet te versmaden dat ding). Het is uiteindelijk tóch de laatste geworden. Maar leuk dat je Just like your mom support!

  Reply
  • Ja, dat kan goed want ik was daar de hele ochtend :-) Ik had er een les en een bespreking. Spreek me de volgende keer gerust aan als je tijd hebt!
   En bedankt voor het stemmen!

   Reply
 2. Heel graag gedaan Suzette. Je blog heeft mij geinspireerd om zoveel mogelijk plantaardig te leven. Het is nog steeds een work in progress, maar ik voel me er goed bij.

  Reply
 3. hebgestemd.. Via een mailinglijst had ik ook al een oproep gehad van DePlanteneter maar die genereert me teveel spam (hopelijk win je t van ze)! t Ontbijt ziet er goed uit, ook voor origami-olifantjes! Groetjes en succes!

  Reply

Laat je reactie achter