Grillen maarrrr!

salade-venkel

Zomersalade met gegrilde paprika en venkel…mmmm! Echt iets om te maken op je vega-bbq! Naast alle vegan-worsten en burgers dan hé, want we gaan natuurlijk niet alleen maar in ‘n slaatje prikken – ook al eten we plantaardig ;-) 

bbq

Ook courgette, aubergine, ui, paddestoelen, ananas en perzik zijn heerlijk op de BBQ, grill ze!

We zitten nu in de laatste schoolweek en gaan aankomend weekend meteen kamperen (inmiddels een traditie, dit wordt het vierde jaar: het Mensa-kampeerweekend). Dan nog een weekje werken en daarna hebben we twee weken family-time!

En hoe is het bij jullie? Al op vakantie, of leuke plannen?

13 Reacties

 1. Oh Suzette, die salade ziet er echt heerlijk uit! Ik heb venkel nog nooit gecombineerd met paprika, maar ik denk dat ik dat binnenkort maar eens probeer.

  Reply
 2. Hé, Suzette…..ik check regelmatig ff je blog en zie dat je nu al een poosje niets hebt toegevoegd. Ik hoop dat we snel weer een leuk item van je kunnen lezen. Groet,
  Kipchen

  Reply
 3. Hoi Suzette, me eerst leren hoe je goed de feeds kunt instellen en dan niets meer laten horen… Ik hoop dat het alles goed gaat met jullie daar. En ik blijf in afwachting.

  Reply
   • En nu herfstreces? :-)
    Ik mis je ook! Heb je wel meegekregen dat instagram nu met advertenties komt? Een goede reden om weer terug te keren naar je blog!

    Reply
    • Hoi Geertje, tja, na meer dan 1000 berichten heb ik even last van blogmoeheid. Ik kom wel weer terug, fijn om te horen dat ik gemist wordt :-)
     Ik had inderdaad gelezen dat er op IG advertenties komen. Ik heb er nog niets van gemerkt, tot nu to bevalt het nog goed. Nog idealer zou het zijn als ik IG en m’n blog kan gaan combineren. Dat lukt me tijdwise nog niet zo goed. Bedankt!

     Reply
 4. Hallo Suzette
  Ik heb een vraag mijn kleinzoon wil zo graag een ninjago pak, Heb je het patroon gekocht? Zo ja mag ik vragen waar? Of wil je het met mij delen aub.?Ik hoop iets te horen.
  Groetjes Wil

  Reply

Laat je reactie achter