Salade met radijs en noten

salade-radijs

Ik maakte deze frisse lentesalade met romainesla, tomaat, radijs, avocado, komkommer, ‘n gesnipperd sjalotje en noten. De dressing maakte ik met kruidenzout, sushi-azijn, olijfolie, soyaroom en een drupje ahornsiroop. Altijd eigenlijk :-)

Verder heb ik ook nog aan m’n blog gewerkt, maar dat zagen jullie vast al…:

 • ik plaatste nieuwe illustraties (door Gemma) in de zijbalk
 • ik maakte een e-mail abonnement: als je voortaan een mailtje wilt krijgen als ik een nieuw bericht plaats, kun je in de zijbalk je e-mailadres invullen. Je krijgt dan een bevestigingsmailtje toegestuurd en na activatie ben je geabonneerd. Heel gemakkelijk. Wanneer ik dan een nieuw bericht plaats, krijg je deze vanzelf in je mailbox. Je kunt je ieder moment weer uitschrijven en je e-mailadres wordt nergens anders voor gebruikt. Ik kreeg daar regelmatig vragen over, dus ik hoop op veel nieuwe abonnees!
 • ik werkte de ‘over mij’ pagina bij. Die was hopeloos verouderd. Je kunt daar nu meer achtergrondinformatie vinden over mij, m’n werk, dit blog en de onderwerpen waar ik over schrijf. Neem vooral een kijkje!

Er staan nog meer aanpassingen op m’n lijstje, zoals de receptenpagina en zelfgemaaktpagina die ik duidelijker wil indelen. Ik laat wel weten wanneer jullie het kunnen uitproberen!

Ik had natuurlijk eerder ook nog plannen om van thema te switchen, maar dat heeft geen haast (meer). Ooit…

‘n Goede woensdag!

17 Reacties

 1. Oooh radijsjes, da’s lang geleden! Toen ik klein was mocht ik met mooi weer wel eens picknicken in de tuin (op een kleedje onder de boom eten) en in mijn herinnering at ik dan altijd radijsjes.

  En wat leuk om wat meer te lezen over jou en je blog. En de tekeningen van Gemma vind ik erg tof, ik hou van haar stijl.

  Reply
 2. Wauw, wat een leuke blog heb je! Ik heb ook nog gebarentaal gevolgd en ben helemaal gek op Japan(s eten). En je receptjes zien er lekker en gezond uit, ga ik zeker een paar van uitproberen. K’heb je blog alvast aan m’n feed toegevoegd.
  Groetjes,
  Laure

  Reply
 3. Je blog ziet er super uit! Je staat al heel lang bij mijn favorieten, maar de e-mail maakt het nog makkelijker. Dank je wel.

  Reply

Laat je reactie achter