Schaduwkindjes en meer roze dingen

schaduw4
Ik kom maar niet aan het schrijven van blogs toe, maar ik heb nog wel een stapel foto’s liggen. Bij deze daarom een greep uit wat recente foto’s: kindjes, taartjes, bietenchips, een baby en bietentaart.

taartjes
bieten01bieten02yage03bietentaart
De kinderen hebben nu vakantie, maar we zijn met z’n allen hard aan het werk op de tuinderij!

5 Reacties

 1. Begrijpelijk dat je niet aan bloggen toekomt, volgens mij heb je je handen vol aan alles :-)
  Wat leuk, die biologische boerderij!
  Ik zie dat het in de buurt is van mijn schoonouders, wellicht eens langsgaan als we in de buurt zijn om wat fruit te halen.

  En bietentaart, is dat hartig of een zoete taart?

  Reply
  • De bietentaart is hartig, die maakte ik als avondeten met een salade erbij.
   De tuinderij heeft een winkel(tje) waar je heerlijke verse groenten van het land kunt kopen. Ze zijn behalve zo en ma iedere middag open, op zaterdag ook ‘s ochtends. Een aanrader om eens langs te gaan!

   Reply
 2. Fijne kleurtjes in deze post! De bietentaart ziet er heel erg lekker uit, al vraag ik me hetzelfde af als Soraya hierboven: is-ie hartig of zoet?

  Reply

Laat je reactie achter