Tas voor yogamat

Morgen ga ik weer voor het eerst sinds de zwangerschap en bevalling naar Yogales.

Normaal volg ik lessen in Iyengar Yoga. Dat is echter best wel intensief en ik heb het gevoel dat ik daar nog niet helemaal klaar voor ben.

Ik ga, om er weer in te komen, een cursus ‘Yoga voor beginners’ volgen. Nou ben ik geen beginner meer, maar deze cursus bij de Volksuniversiteit kan ik gratis volgen omdat ik daar zelf ook lesgeef (in Creatieve fotografie en fotobewerking). Dat is toch mooi meegenomen.

Ik neem natuurlijk mijn eigen yogamat mee en heb een fijn tasje gemaakt waarin ik de mat makkelijk mee kan nemen. Zo is ze beter te dragen en wordt ze niet nat als het regent.

3 Reacties

 1. Bedankt voor je compliment Mamasha :-) Ik heb tafelzeil van Kitsch Kitchen gebruikt. Dat kun je aan de meter kopen en ze hebben het in allerlei mooie prints. Voor de verkooppunten kun je op hun website kijken: http://www.kitschkitchen.nl
  Daar noemen ze het oilcloth on the roll…

  Reply
 2. Is echt een gat in de markt! Ik ben hard op zoek naar een leuke WATERDICHTE hoes om mijn yogamat in mee te nemen, maar deze zijn of errug duur, of niet weerbestendig!
  Misschien moet je een online handeltje beginnen ;)
  Hij ziet er erg leuk uit!

  Reply

Laat je reactie achter